Mindenki kedvenc Samanthája talán nem csatlakozik a  Szex és New York  készülő folytatásához, az  And Just Like That  című 10 részes minisorozathoz, ugyanakkor a karaktert alakító színésznő, Kim Cattrall egy másik sikersorozatban spin-offjában tér vissza.

A 2005 és 2014 között 9 évadot megélt Így jártam anyátokkal című szériához 8 évvel annak lezárta után, 2022-ben készül egy oldalági sorozat Így jártam apátokkal címmel.  A Szex és New York egykori Samantha Jones-a főszerepet vállalt a sitcomban. 

Az új sorozatban nem Ted Mosby feleségét látjuk majd, aki férjéhez hasonlóan a gyerekeknek mesél – pedig az Így jártam anyátokkal alternatív befejezése ezt is lehetővé tenné –, hanem az egykori sikerszéria mintájára egy nő, Sophie lesz a főszerepben, aki hasonlóan annak idején Tedhez, a gyermekeinek mesél arról, hogyan ismerte meg édesapjukat. Katrall a jövőbeli mesélőt alakítja majd, míg a fiatal Sophie szerepébe Hilary Duff bújik majd.

Az Így jártam apátokkal felveszi a fonalat a modern világgal, és központi témája lesz, hogy hogyan keresik a szerelmet a randiappok korában.

A múlt hónapban egyébként Katrall egy új filmjét is bejelentették. A színésznő egy vígjátékban játszik majd Robert De Niro oldalán. Karakterében egy szokatlan nevű szenátort alakít majd.

(Digital Spy)