Ezek a hírességek vállaltan az idegméreg segítségével igyekeznek megszabadulni a ráncaiktól.

Mi az a botox?

A botulinum toxin, ismert nevén botox, a Clostridium botulinum baktérium által termelt méreg. A botox hatásmechanizmusa a következő: a méreg (toxin) az ideghez kötődik, majd az idegvégződésbe kerül, ahol az ingerület-átvivő anyag, az acetil-kolin felszabadulását gátolja. Így az ideg az izmot nem tudja ingerelni, azaz összehúzódás nem következik be. A folyamat végeredménye az, hogy az injekció beadása helyén az arcizmok „lebénulnak”, ernyedtek maradnak – írja a Webbeteg.

Na de kik azok a hírességek, akik élnek vele?

Chrissy Teigen

Az amerikai modell többször is utalt rá, hogy injekcióval kezelik a homlokát, hogy tükörsima maradjon, sőt egy videóban arról is beszélt, hogy a hónalját is botoxszal kezelteti, így számolva le az izzadással.

via GIPHY

Vanessa Williams

A színésznő 2008-ban Barbara Waltersnek azt mondta, hogy a botox „csodaszer” számára, mert segít, hogy mindig fiatalos lehessen. Bár rendszeres használója, hozzátette, hogy az orvosa nem ad neki nagyobb adagokat, mert színésznőként fontos, hogy az arca kifejező maradjon.

via GIPHY

Kris Jenner

A Kardashian-Jenner lányok édesanyja a tökéletes külső megszállottja. Szerinte, ha valaki felelősen áll hozzá, nem lehet gondja a dologból.

via GIPHY

Ön botoxoltatna?