Puskás-Dallos Bogi azt gondolta, hogy szerelme csak 5-6 év múlva szánja rá magát a lánykérésre, így szívből meglepődött, amikor Peti a játékkonzol mögül gyűrűt húzott elő.

A fiatal pár az esküvő óta a JOY Magazinnak adta az első a páros nagy interjúját, amelyből kiderül a lánykérés minden részlete.

Emlékszem az első momentumra, amikor „férjemként” és „feleségemként” mutattuk be a másikat: egymásra is néztünk, hogy bizony, már férj és feleség vagyunk, megcsináltuk.

– mesélte Peti.

Még jobban elmélyült a kapcsolatunk, és ez fantasztikus érzés. Az új nevünket – mindketten Puskás-Dallosok lettünk – pedig még gyakorolnunk kell, különösen akkor, ha aláírunk valamit.

– reagált az újdonsült feleség. Puskás-Dallos Peti pontosan elmesélte azt is, hogy miként zajlott a leánykérés, hiszen – az esküvővel ellentétben – ennek az eseménynek csak két szemtanúja volt.

Arra gondoltam, hogy majd kiülünk a nyaralónk teraszára, és amíg kilátásban gyönyörködünk, letérdelek és megkérem a kezét. Aztán végül mégis spontán tettem fel a nagy kérdést neki, otthon. Egyik nap Boginak rossz kedve volt, és pont akkor jött el hozzánk egy barátunk vendégségbe, aki éppen az eljegyzéséről mesélt. Miután kikísértem őt, az jutott eszembe, hogy ha tudná, mivel készülök neki, biztosan nem lenne szomorú. Hirtelen ötlettől vezérelve azt mondtam neki: „Szerelmem, gyere, mutatok valamit.” Átsétáltunk a dolgozószobába, és a Play Station-ös doboz rejtekéből elővettem a gyűrűt, majd letérdeltem és megkértem a kezét” – elevenítette fel a pillanatot Peti. „Ennél tökéletesebb nem is lehetett volna! Azt sejtettem, hogy szeretné, hogy a felesége legyek egyszer majd, de azt gondoltam, hogy 5-6 év múlva fogja rászánni magát.

– tette hozzá Puskás-Dallos Bogi.