Kilépve a királyi családból nem csak az öltözködésében, de otthonuk berendezésében is teljesen szabadon lavírozhat a különböző stílusok és praktikák között Harry herceg és felesége, Meghan Markle. A volt színésznő ki is használja a lehetőséget.

A hercegi házaspár otthonára a minimalista, ugyanakkor kényelmes jelzők illenek leginkább. A letisztult stílus ellenére ugyanakkor meglehetősen hangulatos és meghitt Harry és Meghan családi fészke. Íme, ezek a hercegné legfőbb praktikái!

1. Színek

A minimalista és stílusos enteriőr kialakítása érdekében Meghan a monokróm lakberendezési elvet követi. Ennek megfelelően adott szobákban egy fő színt használ, és a berendezést is ahhoz alakítja. Legideálisabb esetben az alapszín a bézs vagy szürke, amelyek árnyalatival ugyan lehet játszani, de csak mértékkel. Ennek a trükknek köszönhetően a helyiségek rendkívül elegáns és stílusos megjelenést kapnak.

2. Trükkök

Meghan egyik fő lakberendezési trükkje, amivel kitölti a teret és a stílus mellé praktikusságot is társít, hogy a könyveket különböző helyeken egymásra pakolja. Legyen az az író- vagy dohányzóasztala, esetleg a komód vagy egy ágy mögötti polc, a halomba rendezett könyvek kiváló laptop- vagy gyertyatartóként funkcionálhatnak, illetve más dekorációs elemekkel is feldobhatók.

3. Dekor

Ha pedig már a dekornál tartunk, az egykori színésznő kedvenc dekorációs elemei a virágok, amelyek nemcsak, hogy élettel töltik meg a teret, de különleges, természetközeli hangulatot is teremtenek. Meghan irodájában például  rengeteg fehér rózsa található.

(Otthonok&Megoldások)