Kiss Orsi, Kisó az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy mostanában egyre több olyan üzenetet kap, amelyekben arra hívják fel a figyelmét, hogy mennyire megöregedett. A műsorvezető egy retusált fotó mellett írta le a véleményét arról, mit gondol a rosszindulatú beszólásokról.

A 41 éves műsorvezető azt írja, nem mondana igazat, ha azt állítaná, hogy lepörögnek róla ezek a megjegyzések.

Megtehetném, hogy 28 évesre retusálom magam (lásd jobb oldali fotó), de minek? Kinek? Azért, hogy megkíméljem magamat a ‘kedves' hozzászólásoktól? Aki sérült lelkileg, önmagával háborúzik, bármit tehetek, bármilyen lehet a külsőm, akkor is belém fog kötni. (...) Nekem sem könnyű napról napra egyre több ráncot látni az arcomon, mégis bízom abban, hogy Isten kegyes lesz hozzám, és leszek még ennél sokkal öregebb és ráncosabb. A fiataloknak azt üzenem, hogy aki a rosszat keresi, meg is találja, sokkal jobb, ha magadnak akarsz megfelelni, mint másoknak.

– írta a posztban Kisó, aki egyébként élete egyik legnagyobb élményén van túl, nemrég ugyanis ő fogadta az MTV EMA vörös szőnyegén a Budapestre érkező világsztárokat.