Henry Kettner az egyik legismertebb hazai online tartalomgyártó: 221 ezer feliratkozója van a YouTube-csatornáján, és 216 ezren követik az Instagram-oldalát. A fiatal hírességet november 22-től a TV2 Farm VIP című műsorának második évadában láthatjuk, melyről örömmel mesélt a Velvetnek.

Milyen élményeid vannak a forgatásról?

Az utazásaim során igyekszem komfortos szállásokat választani, itt viszont nem dönthettem arról, hol hajtom álomra a fejem. Először is elmondanám azt a három dolgot, ami rossz volt. Allergiás vagyok a szalmaporra, és mivel szalmán aludtunk, több éjszaka is befulladtam. Voltak olyan esték, amikor kimentem és inkább a szállás előtt köhögtem, hogy ne ébresszem fel a többieket. A második a „fürdőszoba”. Nem volt meleg víz, így a kútról kellett hoznunk magunknak vizet, majd azt felmelegíteni, és úgy tisztálkodni.

A harmadik a vécé. Rémálmomban ne jöjjön elő az a szag és látvány, amit a mellékhelyiség rejtett.

Bár ezek rosszul hangzanak, mégis azt mondom, hogy életem egyik legnagyobb élménye volt. Nem csak megismerkedtem rengeteg új emberrel, hanem belekóstolhattam abba is, milyen nagy munka az állattartás és a növénytermesztés.

Kedvet kaptál a vidéki élethez?

Nem hiszem, hogy ez az élet nekem való. A Farm VIP ugyan megmutatta, mennyi szépsége van a természetnek, mégsem hiszem, hogy képes lennék minden nap ezeket a feladatokat csinálni. Az állatok például aranyosak voltak, jó volt etetni és itatni őket, belelátni, hogyan is működik egy gazdaság. Le a kalappal azok előtt, akik ezt az életet választják!

Mit tanultál a forgatások alatt?

A sárgák versenyzőjeként megtanultam csapatban dolgozni. Nem azt mondom, hogy magamnak való vagyok, inkább úgy fogalmaznék, hogy szeretem egyedül megcsinálni a dolgaimat úgy, ahogy jónak látom. A makacsságot itt félre kellett tennem.

Online tartalomgyártóként hogyan hatott az életedre a koronavírus?

A munkám lehetővé teszi, hogy úgy alakítsam az időbeosztásomat, ahogy én szeretném.

A koronavírus miatt ugyan nem tudtam utazós vlogokat készíteni, viszont kitaláltam új típusú videókat, például olyanokat, melyek inkább a zenéről szólnak.

A jövőben is minél több területen szeretném kipróbálni magam, élvezem a tévés szerepléseket is, ha lesz még ilyen lehetőség, örömmel vállalom.

Akár műsorvezetőként is egy kereskedelmi csatornán?

Abszolút! Nagyobb showműsorokban, versenyekben is látom magam, nem zárkózom el. Elindultam az úton, próbálok új kapukat nyitni magamnak.