Rég készült hírösszefoglaló, így úgy gondoltuk, hogy meglepjük vele az olvasóinkat. Lesz itt minden a hazai hírességekről!

Az első, hogy az RTL Híradó műsorvezetője, Erős Antónia idén is elvitte gyermekeit az X-Faktorba, akik hatalmas rajongói a tehetségkutatónak. A híradós ritkán mutatja meg az ikreit, így ez különleges alkalomnak számít.

Amióta létezik ez a műsor, folyamatosan szurkolunk valakinek, figyeljük, mi történik. A gyerekek imádják a zenét, az új arcokat, nagyon kritikusak, és jól érzik, ki az, akiből majd aztán lehet valami. Nyilván jól ismerik az új trendeket is, és amire én azt mondom, „Hú, ez mi volt?”, arra ők azt mondják: „Mama, ez most a legmenőbb az egész világon!”

 – mondta Erős.

Egyéb hírek

Marsi Anikó és párja először szerepelnek címlapon, méghozzá a Hot! magazinban. Gáborral 8 hónapja vannak együtt.

Lehet, hogy ez cikin hangzik egy 46 éves nő szájából, de Gábort nemcsak jó pasinak látom, hanem szép embernek is. Jólesik ránézni, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni. Szeretem azt is, hogy komoly rendszer van az életében. Szeretem, hogy eljön elém esténként a tévébe. Vagy azt, hogy rendkívül jól főz, hogy precízen készíti el az ételeket.

– vallotta be a híradós a lapnak.

Völgyi Zsuzsi egy évvel ezelőtt arról számolt be, hogy a házassága zátonyra futott, ám szeretnék megmenteni a kapcsolatot. Ez az állapot ismét megváltozott, a Story magazinnak árulta el, hogy végül mégis elválnak.

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltelt egy év, és én Glóriával még mindig anyukámnál élek, a házunk pedig sehol sem tart. Aztán eltelt még két év, az otthonunk ugyanúgy élhetetlen, én pedig még mindig a férjem nélkül élek. Akkor már kettecskén a kislányommal a csepeli lakásomban. (...)Vajmi kevés a mindennapokban, hogy egy férj, egy édesapa egy héten egyszer-kétszer van a családjával. Miközben én egyedül vásárolok, cipekedem, intézem a gyerekünk életét, mellette pedig dolgozom. Rájöttem, hogy igaziból évek óta egyedülálló anyuka vagyok.

– mondta a lapnak Völgyi Zsuzsi.

Keresztes Ildikó 57 évesen is remek formában van, fehérneműt reklámoz a közösségi oldalán. A Blikknek beszélt arról, miért vállalta.

Persze, én is látom, hogy nálunk állandóan mindenki fiatalítani akar, hogy mindent 20-30 évesekkel akarnak reklámozni, de én például ezerszer jobban érzem most magam a bőrömben és az életemben, mint húsz- vagy harmincévesen.

– jelentette ki az énekesnő.

Negyedszer is édesapa lesz Kovács Kokó István. Az olimpiai bajnok ökölvívó március óta Svájcban él családjával, második feleségével Katalinnal, valamint négyéves fiukkal, Zalánnal.

Február vége, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik!

 – mondta a Borsnak a sportoló.