Igazi kommentháború alakult ki Singh Viki Facebook-oldalán, miután megosztott magáról néhány olyan felvételt, amelyen egy csillogós estélyiben pózol. Az énekesnő azonban, akit jelenleg a TV2-n futó Farm VIP című műsorban is láthatunk, nem hagyta szó nélkül a dolgot: odapörkölt a rosszindulatú kommentelőknek.

Az énektanár és vállalkozó, aki reality műsorban a pirosak csapatát erősíti, homokóra alakja miatt kapta a sok sértő megjegyzést: többen lekövérezték őt, és volt, aki azt hitte, hogy Singh gyermeket vár. Az énekesnő aztán alaposan kioktatta a külsején gúnyolódókat.

Semmilyen beteg torz elméjű, a női testet deformáló, lesoványító, kizsigerelő eszménykép vagy önmagát nem vállaló kanapéhuszár, de leginkább a világon senki kedvéért NEM VAGYOK HAJLANDÓ KÍNOZNI, GYŰLÖLNI ÉS ÉHEZTETNI MAGAM!!! A női test számomra ott kezdődik, hogy egy nőnek van formája, és igen ÉN IMÁDOM, HA EGY NŐNEK SZÉLES CSÍPŐJE VAN, ÉS IGEN: SZERETEM A SAJÁT TESTEMET! K@@ra nem vagyok tökéletes, de nem is kell, hogy az legyek, hiszen mint ahogy SENKI, TE SEM VAGY AZ!!! És ez ÍGY VAN JÓL!!! EMBEREK VAGYUNK!! Lehet elgondolkodni, és magadba szállni, ja és lehet elkezdeni SZERETNI ÉS ELFOGADNI MAGADAT!!!!!! Mert talán ha magaddal végre jóban leszel, már nem fog örömöt okozni az, hogy másokat bánts!!! Nem abból fogsz energiát meríteni, hogy másokat eltaposol!!

– olvasható az énekesnő bejegyzésében, melynek kommentszekciójában már a dicséreteket kapta sorban.

Gyönyörű nő vagy, és csodálatos irigylésre méltó alkatod van!! Más nő konkrétan megműti magát, hogy ilyen széles csípője és homokóra alakja legyen, mint mondjuk Kim [Kardashian] is. Ne foglalkozz mások véleményével, irigyek csak, van is mire

– írta Singhnek az egyik követője.

Egyébként ezekről a fotókról van szó:

Agyérgörcsöt kapott

November 22-én startolt el a Farm VIP második évada, melyben a sztároknak több hétre vidékre kell költözniük, hogy ott aztán áram és bármiféle modern eszköz nélkül boldoguljanak. Singh Vikinél, aki a pirosak csapatát erősíti, több követője rákérdezett arra is, miért ilyen csendes a műsorban. Kiderült: az első forgatási napon agyérgörcsöt kapott. 

Rengetegen írtatok, kérdeztétek miért vagyok olyan furán csöndes a @farmviptv2 műsorban (ami egyébként így vissza nézve a műsort nekem is feltűnt, hiszen egyébként tudjátok, hogy egy kifejezetten karakán lány vagyok, a farmon mégis mintha önmagam árnyèka lennék). Sok komponensű a dolog, de talán az első ami leginkább rátette a bélyegét az ottlétemre, hogy már az első nap volt egy agyérgörcsöm, így a mentős szobában töltöttem a fél napot és estét infúzióra kötve! Innentől kezdve attól féltem, hogy ha ez egyszer megtörtént, megtörténik majd többször is és azt nem viselném el, akkor már biztosan feladnám a versenyt, amit nem szerettem volna! Nem azért, mert a nyerni akarás hajtott, csupán azért mert tanulni szerettem volna!!! Az állatokkal bánni, kertészkedni, stb...amiről a farm szól! Úgyhogy elcsöndesedtem, hogy maradjon energiám a munkára és a versenyre!

– adott magyarázatot az énekesnő.