Meadow Rain Walker és Louis Thornton-Allan friss házasokként ragyognak New York utcáin a legújabb róluk készült lesifotókon. A múlt hónapban esküdt pár New York utcáin romantikázott.

Ennél meghittebb helyzetben aligha örökíthették volna meg a Halálos iramban című filmsorozat néhai sztárjának, Paul Walkernek a lányát és újdonsült házastársát.

Meadow Rain Walker és Louis Thornton-Allan éppen meghitt hangulatban sétáltatták közös kutyájukat a SoHo városnegyedben, Manhattanben.

A pár október 30-án kötötte össze hivatalosan is az életét a Dominikai Köztársaság tengerpartján, ahol keresztapja, édesapja egykori színésztársa, Vin Diesel kísérte oltárhoz a 22 éves modellt.

Meadow és Louis augusztusban jegyezte el egymást, mindössze egy hónappal azután, hogy nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat a közösségi médiában.

Meadow Rain Walker mindössze 15 éves volt, amikor elveszítette édesapját. Paul Walker autóbalesetben halt meg 2013. november 30-án. A balesetben a hatóságok szerint gyorshajtás is közrejátszott.

A néhai színész lányát ezt követően sem kímélte a sors. Mint azt nem sokkal esküvőjét követően felfedte a követői előtt, 20 évesen a rákkal is meg kellett küzdenie.

Meadow ma már szerencsére jól van, és amellett, hogy élvezi a friss házasok életét, karrierjét is szépen építi. Márciusban a Givenchy modelljeként debütált a Párizsi Divathéten.