Robyn Rihanna Fenty néhány nappal ezelőtt nem mindennapi kitüntetést vehetett át: nemzeti hőssé kiáltották ki az immár független Barbadoson. A karibi sziget elszakadt a brit koronától és köztársasággá vált, amit az ország fővárosában, Bridgetownban ünnepeltek meg. Az eseményen természetesen a barbadosi származású énekesnő is jelen volt, ám a legtöbben nem az őt érő megtiszteltetésről, hanem sokkal inkább kerekedő pocakjáról beszélnek.

Nem először hírlik úgy, hogy a kilencszeres Grammy-díjas énekesnő áldott állapotban van. Például 2019-ben is szárnyra kélt a hír, ám az énekesnőből lett divatikon akkor a Vogue-nak adott interjújában leszögezte:

Nem gondolok ilyesmire, [hogy mikor esek teherbe]. Nem tudom, talán majd akkor leszek anya, ha Isten is úgy akarja

– mondta korábban a barbadosi szépség, akit rajongói az idei Met-gálát követően azzal vádolták meg, hogy csak azért jelent meg egy extra méretű, és sokak szerint ízléstelen szerelésben, hogy terhes pocakját elrejtse. Rihanna akkor nem reagált a vádakra, ám a sasszemű rajongók egyre határozottabbak – írja a The Sun című napilap amerikai kiadása.

A pletykagépezet mindenesetre a barbadosi ceremónia miatt indult be ismét – pontosabban amiatt a bronzos ruhaköltemény miatt, amelyben Rihanna az eseményen tiszteletét tette. A fényes öltözék ugyanis jól láthatóvá tette az énekesnő gömbölyödő pocakját, és duzzadt kebleit.

Ezen a képen is jól kivehető:

Rihanna egyébként Rakim Athelaston Nakache Mayersszel, azaz A$AP Rockyval alkot egy párt. Először 2018-ban hozták hírbe az amerikai rapperrel. 

Ön szerint terhes Rihanna?