A brit énekesnő Weekends with Adele, azaz Hétvégék Adéllal címen exkluzív műsorral szórakoztatja a szerencse városába látogatókat 12 héten keresztül. A fellépéssorozat jövő januárban, a Las Vegas-i Ceasars Palace-ban veszi kezdetét.

A szálloda több mint 4 ezer férőhelyes szórakoztatóközpontjában, a Colosseumban összesen 24 alkalommal lép majd színpadra Adele.

Az énekesnőnek hosszú kihagyás után Vegasban lesznek az első élő koncertjei, amelyekre már most akkora az érdeklődés, hogy  az amerikai jegyportálok egy részén bevezetik a „Verified Fan”, azaz igazolt rajongó minősítést. Az érdeklődők ezzel nagyobb eséllyel juthatnak elővételes jegyhez.

Feltehetőleg az énekesnő legújabb albumának, a november 19-én kiadott 30-nak a dalaiból állítja majd össze műsorát. A lemez tartalmának egy részét az Adele One Night Only című, televízióban közvetített koncertjén adta elő először, sztárközönség előtt. A széksorokban olyan hollywoodi hírességek foglaltak helyet, mint Emma Thompson, Leonardo DiCaprio, Melissa McCarthy, Lizzo vagy éppen Gordon Ramsey.

(Elle)