Britney Spears néhány héttel ezelőtt hivatalosan is megszabadult édesapja gyámságától, ám azért, hogy ruháit ledobja, akkor sem kellett könyörögni neki, amikor Jamie teljes kontroll alatt tartotta az életét.

A popdíva a rajongói legnagyobb örömére szívesen pózolt és pózol ma is hiányos öltözékekben, annak apropójából pedig, hogy a napokban – december 2-án – betöltötte 40. életévét, összegyűjtöttük az énekesnő legkihívóbb felvételeit.

Buja burgundi body

Rajongói szerint ez a szett megingathatatlan magabiztosságot nyújtott az énekesnőnek.

Sejtelmes sárga

Mint írta, ezt a képet időzítővel készítette. Kiemelte: citromsárga tangabugyija a kedvenc viselete, és az ágyon heverő Minnie a legkedvesebb kiegészítője.

Felül fedetlenül, fehérben

Ezt a posztot azt követően tette közzé, hogy egy orvosi vizsgálaton jár.

Talán túlságosan is érzékeny vagyok... Mindenesetre inkább leugranék egy szikláról, minthogy végighallgassak egy orvost, amint azt magyarázza, hogy testképzavarom van. Megtanultam a leckét!

– utalt rossz élményére Spears.

A térhajlító

Legintimebb testtájait virág emojikkal cenzúrázta, de a kád szélét is meghajlította egy kicsit, amikor karcsúbb alakot szeretett volna szerkeszteni magának.

Csizmában, de csupaszon

Sokszor hallani, hogy a cipő és a táska színének egyeznie kell. Spears pedig még a csizmáját is a fehérneműjéhez választja. Fontos az ízléses megjelenés! 

Dögös vörös

A popsztár nem csak kihívó fotókat, de kihívó videókat is szokott posztolni. 

(Daily Star)