December 9-én debütál az HBO GO-n a Szex és New York folytatása, az És egyszer csak... című 10 részes minisorozat. A szériának nemrég jött ki az előzetese, amelynek egyik jelenetében a Cynthia Nixon alakította Miranda egy magyar divattervező ruháját viseli.

Nem is akárkinek, Nanushkának a 2021-es tavasz-nyár kollekciójához tartozó Paige Tencel overál látható a színésznőn.

A 15 éve működő márkát nem először hordják hírességek: korábban Emma Watson, Salma Hayek, Alicia Keys és Jennifer Lawrence is viselt ruhákat a magyar tervezőtől egy-egy fotózás alkalmával. Mi több, Nanushka ruhában pózolt Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber is a Vogue egy videójában.

Az És egyszer csak... előzetesében Miranda egy étteremben látható a narancssárga ruhakölteményben, amint egy fekete női szereplővel vacsorázik. Feltehetően ő lesz az egyik új tagja a baráti társaságnak, amelyhez többen is csatlakoznak a folytatásban, köztük a Samantha karakterére leginkább hajazó szerep betöltője, Nicole Ari Parker.

Az új karakterekre azért is volt szükség, mert a Samanthát megformáló Kim Cattrall ezúttal nem vállalta a szerepet. Őt pedig mint látszik, egyetlen emberrel aligha lehet helyettesíteni.

(nlc.hu)