Mindig is arra vágyott, hogy édesanya legyen, és elég fiatalon, mindössze 22 éves korában életet is adott első gyermekének Csobot Adél. Az X-Faktor jubileumi évadának női mentora azt mondja, tudatosan készült a családalapításra.

Az El a kezekkel a Papámtól! című film színésznője két gyermek boldog anyukája: az ötéves Nátánt és a hároméves Ádint szerelmével, Istenes Bencével közösen nevelik. Az énekesnő azonban a jelek szerint nem határolódik el az újabb családbővítéstől, szeretné ugyanis, ha születnének még gyermekei.

12-13 éves lehettem, amikor konkrétan megfogalmaztam az anyukámnak, hogy: »Anya, majd meglátod, én nem leszek 23 és már lesz egy gyerekem.« Tehát ennyire tudatosan. De azt is tudtam, hogy nagy családot szeretnék. Soha nem volt kérdés, hogy egy gyerek és akkor ott vége, hanem én tényleg mindig erről álmodoztam és úgy képzeltem el, hogy azok a vasárnapi ebédek, azok olyanok lesznek, hogy hosszú asztal, nagyon sokan, és én főzök, és mindenki egyszerre beszél. Ez volt a vízióm

magyarázta az RTL II-n futó NőComment! című műsorban az énekes-színésznő, aki abszolút nyitott arra, hogy családját bővítse, s egyelőre nem szabott határt annak, maximum hány gyereket vállalna.

Szeretem azt gondolni, hogy ha az egész életemet nézem, így tudok a legtöbb időt a gyerekeimmel tölteni, ha nagyon korán szülök

– tette hozzá az X-Faktor mentora, akinek kisfiai hamarosan talán kistestvérnek örülhetnek.