Hajdú Péter ma este adásba kerülő műsorában egy eddig féltve őrzött titokba avatja be a nézőket Gáspár Bea. Győzike felesége a traumáról előzetesen is mondott is néhány szót.

A Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában ezúttal Gáspár Bea vendégeskedik, aki több mindenbe is beavatja a műsorvezetőt.

Beszél a köztük és sógoráék, Gáspár Zsoltiék között elhatalmasodott családi viszályról, szót ejt arról, hogy képtelen lenne elviselni, ha Győző előbb halna meg, mint ő, illetve élete egyik legfelkavaróbb élményéről is lerántja a leplet.

Mint az a műsorból ma este kiderül, lánya,  Evelin élete egy hajszálon múlt, születése előtt már napok óta nem mozgott.

Evelin nem arra az időpontra volt kiírva, mint amikor végül megszületett, még lett volna két vagy három hét. Az volt a baj, hogy nem mozgott, ezért az anyósom bevitt a kórházba. Ott derült ki, hogy már zöld a magzatvíz, és hogy a köldökzsinór a nyaka köré csavarodott

– emlékezett vissza a pokoli napra Bea, aki a Blikknek további részleteket is elárult.

Amikor szóltam anyósomnak, hogy pár napja nem érzem, hogy mozogna a gyerek, azonnal orvoshoz vitt. Erről még sosem beszéltem, de édesanyámnak volt egy várandóssága, ahol halva született a baba. Az anyósom tudta ezt, ezért is rémült meg nagyon, amikor elmondtam, mit érzek. A kórházban olyan gyorsan történt minden, nem is volt időm megijedni. Húszévesen, az első terhességnél baj volt, nagyon féltem, mert nem tudtam, mi lesz a babával. Győző nem volt ott velem, mert valahová elment az apjával. Akkoriban még nem volt mobiltelefon, sőt, nekünk még vezetékes sem volt, szólni sem tudtam neki, hogy mi történik. Pánikoltam, mert nem volt szívhang, ezért azonnal császároztak. Csoda, hogy a lányom él. Később elmondtuk neki, mi történt, és gyakorlatilag sokkot kapott

– fejtette ki a részleteket Gáspára Bea, akinek Evelin húgával, Virággal való terhessége sem volt zökkenőmentes. A lánynak ikertestvére született volna, ám a másik embrió elhalt.