A 25 éves színész szerint ideje utat engedni a nála is fiatalabb generációnak és amíg ők utat törnek maguknak, ő a családjára szánna több időt.

Tom Holland a Pókember: Nincs visszaút című filmje kapcsán adott interjút a People magazinnak, melyben részletesen beszélt arról, hogy képzeli el a jövőjét.

via GIPHY

Minden percét imádtam. Nagyon hálás vagyok a Marvelnek és a Sonynak, amiért lehetőséget adtak nekünk, megtartottak minket, és lehetővé tették a karaktereink fejlődését. Csodálatos volt. Épp ezért számomra nem egyszerű búcsút venni Pókembertől, de úgy érzem, készen állok rá. Az elmúlt hat évet azzal töltöttem, hogy a karrieremre koncentráltam. Szeretnék egy kis szünetet tartani, a családalapításra koncentrálni, és kitalálni, mit szeretnék csinálni ezen a világon kívül. Szeretem a gyerekeket. Alig várom, hogy apa legyek. Ha esküvőn vagy bulin vagyok, mindig a gyerekasztalnál lógok. Ez biztos azért is van, mert apám nagyszerű példakép volt számomra.

 – mondta a színész a lapnak. Bár nem mondott nevet, minden bizonnyal szerelmével, Zendayával vágyik a családalapításra. A két sztár a Pókember forgatásán ismerkedett meg és kezdett el vonzódni egymáshoz, de egészen idén júliusig nem mutatkoztak együtt.