Teljes valóságában mutatja be második gyermeke világrajöttét Horváth Éva. A modell-műsorvezető a YouTube-ra töltötte fel a kisfia, Alex születéséről készült videót, melyről úgy gondolja, igen felkavaró részeket is tartalmaz.

A kis Alex augusztusban született, ám a vártnál valamivel korábban érkezett, szinte sokkolva ezzel szüleit. Az egykori szépségkirálynő végig vlogolt szülése napján, kommentálta, hogyan alakultak az események a magzatvíz elfolyását követően. Mint mondta, eléggé beparázott, amikor úton voltak a kórházba.

Íme, az Évi Édenkertje első része:

Örömmel jelentem, hogy elindult az új vlogunk! Újragondoltuk az eddigiek tapasztalatai alapján, és egy sokkal izgalmasabb, mozgalmas stílusban mutatunk meg Nektek olyan dolgokat, melyekre nagyon sokan kíváncsiak vagytok! Először a kis Alex "váratlan" érkezése borzolta fel az idegeinket, és hogy miért... Nézzétek meg! Nem szeretnék előre mindent elárulni, de ha követtek minket, hamarosan egy nagy titokra is fény derülhet

– tudatta követőivel Horváth, akinek vlogjára a 24.hu bukkant rá.

Az Instagramon pedig azt írta:

Amikor sokkot kaptam, mert Alex a vártnál korábban érkezett a családba! Figyelem, a videó felkavaró részeket tartalmaz! (Mint például a fejem)