Többször is lencsevégre kapták gyerekeivel Ben Afflecket, aki Jennifer Garner távollétében felhőtlenül élvezheti a lurkókkal töltött időt. Karácsony előtt egyiküknek sofőrleckéket adott, másikukkal motorozni indult.

Valódi harmóniában tölti az ünnepeket Ben Affleck, aki kitűnően egyensúlyoz Jennifer Lopezzel való románca és a gyereknevelés között. Mivel exneje, Garner nincs a városban, a színész kiélvezi a csemetéivel töltött időt.

Először szenteste előtt két nappal, december 22-én látták Afflecket és fiát, Samuelt, Los Angeles Brentwood nevű városnegyedében, amint délutáni körútra indultak a városban. Affleck motoros szerkóban, azon belül is egy Harley-Davidson bőrdzsekiben pattant fel kétkerekűjére, míg Samuel biciklivel indult útnak.

Két nappal később Affleck bevásárlókörútra indult, hogy beszerezze a JLónak szánt utolsó ajándékokat. Az üzletbe lánya, Violet is elkísérte. Míg Affleck bemasírozott a boltba, addig Violet átült a Tesla vezető ülésébe, és rávette az apját, hogy hadd vezessen el ő Lopez otthonáig. A bevásárlókörút így gyorsan egy apa-lánya sofőrleckévé változott.

Mindeközben a gyerekek anyja, Jennifer Garner belevágott otthonának felújításába, miután szembesülnie kell Affleck megsemmisítő szavaival.

A színész korábban úgy nyilatkozott exnejéről Howard Stern műsorában, hogy házassága egy csapda volt, és ha nem vált volna el, valószínűleg még mindig inna. A megjegyzései miatt őt ért támadások után tisztázta, hogy nem Garnert hibáztatja a történtekért.