Bár azt gondolnánk, hogy Harry herceg és Meghan Markle több mint három évvel ezelőtti esküvőjéről már nem lehet újat mondani, hiszen a sasszemű rajongók mindent kiderítettek a ceremóniáról és minden titkos üzenetre felfigyeltek, máig vannak olyan rejtett jelek, amelyek ennyi idő elmúltával sem szúrtak szemet senkinek. Vagy csak nagyon keveseknek.

A sussexi hercegi pár esküvői szertartása az ősi királyi pompa és a modern kor elemeit ötvözte. A szerelmesek 2018. május 19-én a London nyugati határában fekvő királyi rezidencia, a windsori kastély Szent György-kápolnájában fogadtak örök hűséget egymásnak. Utólag azt mondták, ezt megelőzően egy titkos esküvőt is tartottak, ám mint utólag kiderült, csak személyes fogadalomtételről volt szó.

Harry és Meghan a hivatalos és törvényes, mintegy 32 millió fontba (13,7 milliárd forintba) kerülő ceremónia előtt három nappal a canterbury érsek jelenlétében tettek személyes fogadalmat egymásnak. Titkuk nagy port kavart, ahogy most az is, amire a sasszemű rajongók bukkantak a szertartás kapcsán.

A hercegi pár egy vintage Jaguar E-Type autóval gurult be a ceremóniát követő fogadásra, amelynek rendszámtáblájáról 

AZ "E190518" SZÁM- ÉS BETŰKOMBINÁCIÓ volt leOLVASHATÓ, AMI A HÁZASSÁGKÖTÉSÜK DÁTUMÁRA UTAL, VAGYIS 2018. MÁJUS 19-ÉRE.

A rajongók többségének ez fel sem tűnt.

Annyira kínos! Már vagy kétszázszor végignéztem a közvetítést az esküvőről, mégsem tűnt fel ez az imádnivaló részlet. Meghan és Harry mindenben annyira tudatos!

– áradozott egy fan a Twitteren.

(The Sun)