Nemrég még egy koncertjén üzent nejének, most pedig megvásárolta Kim Kardashian egyik telkét Kanye West. A rapper és az Instagram-sztár hét év házasság után válik, West azonban visszahódítaná feleségét.

Múlt hónapban, miközben hálaadásnapi ételeket adományozott a Los Angeles-i Missziónak, West az összegyűlt tömegnek elmondta: azt tervezi, hogy „újra összehozza a családját”, és újjáéleszti kapcsolatát Kardashiannel.

A divatmágnás hozzátette, hogy ha nem tud „a házban” élni a családjával, megveszi „a szomszédos otthont”.

Noha már van egy új, 57 millió dolláros malibui kastélya körülbelül 30 perc kocsiútnyira Kardashian hatalmas Hidden Hills-i birtokától, West szeretne még közelebb maradni feleségéhez, így most 4,5 millió dollárért (cirka 1,5 milliárd forint) megveszi az utca túloldalán álló villát, amely a rapper jelenleg értékesítés alatt álló egyik házánál 50 négyzetméterrel kisebb.

A birtokért West a kért áron felül 421 ezer dollárt fizetett pluszban, hogy biztosítsa az adás-vételt.

A kúria 1955-ben épült, azóta a Kardashian-család tulajdonát képezi. Bár 340 négyzetméterével kellően tágas, építészetileg semmi extrát nem nyújt. Négy hálószobával és 2,5 fürdőszobával rendelkezik, valamint a garázs mellett található egy egy háló- és fürdőszobás vendégház, amely leginkább a személyzet számára lehet megfelelő.

Az egy hektáros területen fekvő ingatlan sok részletében, például a falig érő padlószőnyegeket és maradias fürdőket tekintve, még a nyolcvanas évekre hajaz, így ráfér a megújulás. West ízlését tekintve, aki malibui otthonát a legendás japán tervezővel, Tadao Andoval terveztette meg, szinte biztos, hogy a rapper még beköltözés előtt renoválja új otthonát.

(megveszLAK)