Kettesben, bolondos szerelésben búcsúztatta az óévet Barack Obama volt amerikai elnök és felesége, Michelle. A házaspár Instagramon osztott meg egy kedves képet.

Nem véletlenül kedvelik úgy az Obama-házaspárt, hiszen inspiráló sikereik mellett vérbeli aktivisták, és minden egyes cselekedetük azt tükrözi: ők is ugyanolyan emberek, mint akárki más.

Ugyanez mondható el a volt First Lady szilveszterkor posztolt fotójáról, amelyen mindketten egy-egy bolondos, újévet köszöntő szemüvegben álltak kamera elé.

Boldog Új Évet kívánok, én és a drágám! Legyen boldogsággal, szeretettel és egészséggel teli évetek!

– áll a bejegyzésben.

Szokásához híven Barack Obama és neje az egykori elnök szülőföldjére, Hawaiira utazott az ünnepekre. A szilvesztert otthon, kettesben töltötték, onnan posztolta a képet a 48 millió követővel rendelkező volt First Lady, aki egy fekete rövidnadrágban, arany motívumokkal hímzett kabátkában és pántos cipőben köszöntötte az újévet.

Férje egy fekete, mintás pólóinget viselt egy hozzá illő sötét nadrággal és egy fekete sportcipővel.

Obama egyébként maga is köszöntötte követőit Twitter-oldalán:

Reményteli vagyok 2022-vel kapcsolatban. Biztosan ez az év is tele lesz kihívásokkal, csakúgy, mint 2021, de hiszek abban, hogy továbbra is egy fényes jövőért dolgozunk együtt! Boldog Új Évet!

– írta.

(Coloré)