Olyan filmek sztárja, mint a 2015-ös Adaline varázslatos életeA zátony 2016-ból, vagy a 2018-as Egy kis szívesség. Blake Lively tehát jócskán kivette a részét a hollywoodi élvezetekből, 2012-ben azonban fogadalmat tett, amit azóta is tart: egy csepp alkoholt sem iszik.

2012 nem csak azért volt különleges a színésznő számára, mert abban az évben ment hozzá Ryan Reynoldshoz, hanem mert akkor döntötte el, hogy végleg búcsút int az alkoholnak. Azért határozott így, mert elege lett annak kellemetlen hatásaiból.

Azért nem fogyasztok alkoholt, mert nem szeretem a hatásait. De nagyon szeretek társaságban lenni és összejönni az emberekkel

– indokolta Lively a tavaly ősszel indított vállalkozásának megszületését.

A színésznő Betty Buzz néven egy alkoholmentes italsorozatot dobott piacra. A terméket azoknak találta ki, akik hozzá hasonlóan nem fogyasztanak alkoholt, ugyanakkor továbbra is szeretnének "szocializálódni" és másnaposság nélkül jól érezni magukat.

A termékcsaládban összesen öt ízt hoztak létre, ezek a Tonic Water, a Sparkling Grapefruit, a Meyer Lemon Club Soda, a Sparkling Lemon Lime és a Ginger Beer.

A különböző ízek természetesen szeszes italokkal is párosíthatók, ám önmagukban is kiváló ízélményt nyújtanak. Barátainak és férjének is szívesen kever belőlük alkoholmentes koktélokat Lively, akinek az egyik kedvence a gyömbérsör és az almalé egyvelege, amelyet gránátalma magokkal és fahéjrúddal díszít. Ha pedig valakinek kedve szottyan ezt alkohollal kombinálni, a bourbon whiskey passzol hozzá leginkább.

A színésznő alkoholmentes termékcsaládja egyelőre csak az Egyesült Államokban kapható.

(Vince)