Mindenkinek megvannak a nehézségei a szülés utáni felépülésben és a legtöbb édesanya elkeseredetten harcol azért, hogy újra lapos hasa legyen. A jelek szerint Dér Heni is igyekszik beiktatni mindennapjaiba egy kis testmozgást. 

Az énekesnő azonban nem sietteti a szülés előtti alakjának visszanyerését, de minden nap igyekszik edzeni. Nagyon motivált és a maximumot próbálja kihozni magából, ám ennek ellenére is úgy érzi, sokat kell még tennie azért, hogy újra kockás legyen a hasa.

Neeem, még mindig nem kockás a hasam, de még csak január van és becsületemre váljék, hogy minden nap edzünk Bendegúzzal a lakásban.. Általában fél órát, ő a kis súlyzóm, sózsákom... Tetszik neki, mert ilyenkor mindig el is alszik a karomban, tehát megvan a délelőtti alvás is... Nem siettetem a régi formám visszanyerését, hisz még mindig szoptatok, nem tenne jót a koplalás, diéta.. Viszont hiszek az egészséges, változatos táplálkozásban... és a mindennapi mozgásban...

– árulta el Dér Heni a posztban. Az énekesnő egyébként tavaly májusban, igen kalandos körülmények között adott életet első gyermekének, Bendegúznak; rendőri kísérettel érkezett a kórházba.

Legutóbb Mihalik Enikőről írtunk hasonló cikket, amit a linkre kattintva érhet el.

Cikkünk vezető képének forrása: RTL Klub/Sajtóklub!