A színész elérzékenyült, amikor felhívása után elkezdett beérkezni a temérdek pénzadomány, amelyet egy fiatalember és családja megsegítésére ajánlottak fel.

Megmozgatta a közösségi médiát Csonka András felhívása, aki egy szívfacsaró történetet osztott meg saját oldalán arra kérve követőit, hogy ha tehetik, segítsenek.

Tizennyolc éve ismerem ezt a történetet, ami már akkor is nagyon megérintett, de akkor még nem volt közösségi média, hogy ekkora figyelmet kapjon a dolog. Sokkolt, hogy egy akkor nyolcéves kisfiút elgázoltak és nyaktól lefelé lebénult. Azóta 26 éves lett ez a fiatalember, még mindig ágyhoz van kötve, ápolásra, ellátásra szorul minden nap. A családja rengeteg mindenen ment keresztül, fel sem lehet fogni mennyi munka, mennyi erő, mennyi megpróbáltatás van mögöttük

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Csonka András, aki követőivel is megosztotta érzéseit, mindenkit arra buzdítva, hogy aki tud, segítsen a családnak.

Már négy és félmillió forintot sikerült a családnak gyűjteni a felhívásom nyomán. El is látogatok hozzájuk és utánajárok, hogy mire van szükségük, hiszen az ápolás, a gondoskodás mindennapos, és rengeteg pénzt emészt fel. Örülök, hogy ilyen nagy aktivitást váltott ki a bejegyzésem az emberekből, több, mint 3000-en osztották meg eddig. Jó látni az összefogást, a segítőkészséget. Ezzel az egésszel ez is a célom volt, hogy rávilágítsak: járjunk nyitott szemmel, vegyük észre a körülöttünk lévő problémákat, legyünk együttérzőek és ha tehetjük, segítsünk!

– mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek.