shutterstock 1152848717

Richard Gere közel 9 milliárd forintért értékesíti fényűző vidéki villáját

2022.01.24. 06:53

Több, mint 20 évet töltött el mesébe illő,  Pound Ridge-i rezidenciáján, ám valamilyen oknál fogva úgy döntött, megválik családi fészkétől. A New York államban található vidéki kúriát 28 millió dollárért, megközelítőleg 9 milliárd forintért árulja Richard Gere.

A filmsztár 2000-ben építtette Manhattantől mindössze egy óra autóútra található otthonát. Az 1000 négyzetméteres, 19 szobás rezidencia egy 49 hektáros birtokon áll, amelyen saját veteményes, futballpálya és medence is található, valamint külön tó tartozik hozzá.

A kissé rusztikus épületben a belső terek is fényűzőek, a berendezés ugyanakkor kényelmes és visszafogott.

A három szintes főépületben összesen nyolc háló- és kilenc fürdőszoba, valamint néhány gardrób is helyet kapott. A helyiségek fűtéséről kilenc kandalló gondoskodik.

A birtokon van még néhány másodlagos lakóház, amelyek közül az egyik az épületegyüttes irodájaként szolgál. Ezen kívül egy hangulatos fészer és egy hatállásos istálló is épült a telken.

Az ősfás földhöz tartozó, korábban már említett tó mentén homokos strandot és egy pavilont is kialakítottak, amely pihenésre és sütögetésre egyaránt alkalmas. A vízen csónakázásra is adott a lehetőség, fáradalmait pedig egy függőágyon is kipihenheti majd az új lakó.

Idilli házasság

A jelenleg 72 éves Richard Gere 2018 elején, négy év udvarlás után harmadszor is oltár elé állt, ezúttal a nála 34 évvel fiatalabb Alejandra Silvával. A társasági előkelőségként aposztrofált hölgy a spanyol Ignacio Silva publicista, politikai aktivista és üzletember, nem mellesleg a Real Madrid Football Club egykori alelnökének lánya.

A házasságba Gere és Silva is egy-egy már meglévő gyerekkel lépett be, majd 2019-ben az első, rá egy évre pedig második közös gyermekük is megszületett.

(megveszLAK)