209327430 315927456842659 5697266383008482636 n

Bármelyik pillanatban megérkezhet Hajdú Péter és Láng Eszter kisfia

2022.01.25. 09:10

Szinte bármelyik pillanatban megindulhat a szülés, ezért mindenhova kis bőrönddel jár Láng Eszter, Hajdú Péter párja.  A LifeTV Ébredj velünk! című műsorának főszerkesztőjét eredetileg februárra írták ki.

Esztert a tervek szerint császározni fogják, a kismama ugyanakkor biztosra megy: ki sem teszi a lábát otthonról az előre összekészített „kórházi bőrönd" nélkül, amelyet a munkába is minden nap magával visz.

A főszerkesztőt az Ébredj velünk! évadnyitó adásfelvételén csípte el a Bors egy interjúra.

Az orvos kijelölt egy hetet és ezen belül volt egy pici mozgásterünk. Többen is februárban születtek a családban, ezért olyan napot választottunk, amelyik a lehető legtávolabb van egy ünnepelt szülinapjához. Mostantól azonban bármikor elhatározhatja magát a kicsi, ezért mindig nálam van az összekészített bőrönd. Egy tapodtat sem megyek már nélküle. Peti pedig már napok óta nem némítja le a telefonját, ha külön van dolgunk. De szerintem kivár a pici. Nem érzem úgy, hogy különösebben készülődne

– fogalmazott a lapnak a tévés főszerkesztő, akinek a harmadik hónaptól kezdve semmilyen kellemetlenséget sem okoz a várandósság. Bevallása szerint legfeljebb a pocakja van néha útban. A névválasztás ugyanakkor már más kérdés, Eszter és Hajdú ugyanis csak nagy nehezen jutottak közös nevezőre.

Abszolút nem értettünk egyet ebben a kérdésben. Ha történetesen lányt várnék, a dolgok jelen állása szerint nem is tudnánk elnevezni őt. A fiúnevekben sem volt köztünk egyetértés egy darabig. Peti főként a klasszikusabb nevek mellett kardoskodott, míg én az újhullámos nevek felé hajlottam inkább. Végül egyetlen olyan nevet találtunk, aminek a hallatán mindketten felkaptuk a fejünket

– árulta el Eszter.

Bár fizika kellemetlenségekkel nem jár a terhessége, félelmek és kérdések sokasága kavarog Hajdú párjának fejében, hiszen mint kiderült: kisbabát eddig legfeljebb a televízióban látott, ugyanis egykeként nőtt fel és a környezetében sem volt lehetősége babázni.

Még kistestvérem sem volt, a félelmeimen pedig nem segítenek a hormonok sem. Eddig én egy stabil embernek tartottam magam, de most nem vagyok az. Peti nagyon türelmes és az sem zavarja, ha az éjszaka közepén keltem fel, hogy panaszkodjak neki egy sort, vagy csak elmondjak neki egy hirtelen jött ötletet. Gyakorlatilag ő az egyetlen, aki képes engem megnyugtatni.