Az elmúlt napokban Tápai Szabina és Kucsera Gábor magánéletével volt tele a bulvármédia, pedig az utóbbi időben szándékosan kevesebbet mutatott magából a pár. A volt kézilabdázó a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában mesélt ezen döntésének okairól is.

Tápai Szabina a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában bevallotta, a korábbi műsorokban való közös szereplés nem tett feltétlenül jót házasságának, mivel férje, Kucsera Gábor sokszor emberileg is megélte azt, ami egy show része volt.

Tudatos volt, hogy kicsit visszavonultunk. Nem gondoljuk azt, hogy mindig és mindenkivel meg kell mindent osztani. Mi nem hirtelen lettünk valakik, hanem a hírnevünk fokozatosan épült: sportolók voltunk, ahol kaptunk figyelmet, ismert minket egy közeg. Aztán nyilván, amikor a TV2-höz kerültünk, akkor megint egy nagyobb kör ismert meg. Tehát voltak lépcsőfokai, nem az volt, hogy hirtelen lettél egy realityből egy ismert ember. Mi ezt tudjuk kezelni... A férjem abszolút nem is akar szerintem ebben részt venni. Én is úgy érzem, hogy megvan a kis otthonunk, szeretek otthon lenni a gyermekeimmel, meggondolom, hogy egyáltalán otthon hagyom-e a kisbabámat, vagy mást küldök a gyermekemért az óvodába, iskolába – az apján kívül, meg van egy kis segítségünk is családilag –, mert az idő valahogy átformálódott bennem, az együtt töltött idő felértékelődött.

– mondta Szabina, akinek mára, ahogy ő fogalmaz: más lett a fontossági sorrend. Az egykori sportoló azt is elárulta, hogy a házasságuk egy hullámvasút, de nagyon boldog jelenleg az élete.

Én most egy csodavilágban vagyok, és nagyon boldog vagyok. Ahogy mondtuk is, fel kell kelni a gyerekekhez, de most van először az, hogy hiába kelek akár kettőhöz is fel, és a legtöbb óra, amit egyhuzamban aludtam például ma éjjel, az kettő és fél óra volt, mert három-négy-öt-hat alkalommal kelek egy éjszaka, de minden egyes ébredést egy csodával teszek meg, mert hogy hozzájuk megyek. Olyan boldogságot hoztak a gyerekek az életembe, amit nem gondoltam volna, és igen, boldog vagyok, azt érzem.

– mondta el Tápai Szabina.