TRAL2337

Pénzt kínáltak a szexért Agárdi Szilviának: "Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek ezen a primitív alakon"

2022.01.27. 08:01

Rámenős rajongói rendszeresen randevúra hívják és sokan ismerkednének is vele, ám kelletlen, szinte már sértő ajánlatokból is kijut Agárdi Szilvia énekesnőnek. A The Voice című tehetségkutató felfedezettjét igencsak felháborította, hogy van olyan, aki azt gondolja: 30 ezer forintért kapható lenne egy kétórás intim együttlétre.

Aligha tartozik a vágyott, normális férfiak közé az, aki egy tévés szereplés estéjén a következő, nagyon rövid levelet küldi nekem „Szexx? Adok 30k 2 órára.” Vagyis az ismeretlen férfi kibérelne engem meg a testemet harmincezer forintért. Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek ezen a primitív alakon. Mégis mire számított? Azt várta, hogy az ölébe ugrom? Hát nem!

– fakadt ki a Blikknek a látássérült énekesnő, hozzátéve: sok rajongója hívott már randevúra és korábban is kapott már ehhez hasonló, tisztességtelen ajánlatot.

Előfordult korábban, hogy a harisnyámat akarták elkérni, és az is, hogy a lábfejemet akarták puszilgatni, de pénzt még sosem kínáltak nekem szexért

– mesélte Agárdi. Az énekesnő a lapnak azt is elárulta, hogy bár nehezen tette túl magát azon, hogy focista kedvesével tavaly ősszel véget ért a kapcsolata, most már vágyik arra, hogy újra szerelembe essen. Tudja, hogy az ilyen leveleket elnézve ez nem lesz egyszerű. Mint mondja, családot is szeretne.