„Jöttem, ahogy jöttem” – csütörtök este debütált Majka és Curtis legújabb dala. A klip Majka saját Youtube-csatornájára került fel, amit 2020 márciusában hozott létre a rapper. A nótában természetesen hallhatjuk Veres Mónikát is, aki immár állandó tagja a produkciónak.

A két rappertől ismét egy lassabb dallamú számot kaptunk, de az üzenet, amit közvetíteni akartak, egyértelműen ezt a hangulatot követeli. Számos közös élmény, siker és hullámvölgy áll mögöttük, aminek hangot adnak a dalban. Egyfajta fohász, vallja Széki Attila, művésznevén Curtis.

Egy pillanat volt ez a 10 év, amióta elkezdtük a zenekarral a bulikat. A dal és a klip is hűen tükrözi azt a rengeteg történést, amit megéltünk. MAJKA & CURTIS azóta egy márkanév, amit elsősorban a közönségünknek és magunknak köszönhetünk. Ez a dal egyfajta IMA, legalábbis nekem mindenképpen.

– árulta el a legújabb nótáról Széki Attila, Curtis.

Az első olyan dalom, aminek először találtam ki a dallamát és a refrénjét, még mielőtt az alap meglett volna. Ebben a szövegben benne van mindenünk. Kedvenc nótám, ez a nagybetűs dal!

– mondta Majoros. A Majka & Curtis párost leghamarabb február végén hallhatja élőben a közönség, igaz nem a megszokott módon, hiszen tavasszal SWING turnéra indul a produkció.