Egyre mélyebb bepillantást enged magánéletébe Liptai Claudia. A gyönyörű műsorvezető legutóbb Instagram-oldalán osztott meg magáról egy képet, amelyen megmutatta követőinek természetesen göndör fürtjeit.

Liptait többnyire enyhén hullámos hajjal lehet látni a televízió képernyőjén, ám valódi frizurája sokkal izgalmasabb. Pénteken posztolt bejegyzésére a Blikk figyelt fel, a műsorvezető a közzétett fotó mellett azt írta: újra divatba hozza a loknikat.

Tizenéves koromban a pubertással szinte egyik napról a másikra teljesen begöndörödött a hajam. Persze mint minden lány akinek göndör a haja egyeneset szeretne vagy pont fordítva. Aztán volt időszak amikor nagyon is szerettem. De az idő múlásával és a a festéssel sokat romlott és néha inkább hasonlított egy subás faliszőnyegre mint frizurára. De most újra rátaláltam néhány csodás szerre amivel újra "divatba" hozom magamnak a hullámokat! Esetleg tud valaki felszabadult helyet svéd rockbandában?

– tette fel a kérdést a bejegyzésben, amire követőitől rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. Többek között Garami Gábor is dicsérte a műsorvezető természetességét.

Én imádom a göndör hajad *csinálok neked egy svéd rockzenekart*

 írta egy hozzászólásban.