Élete újabb mérföldköveként tekint Lékai-Kiss Ramóna arra, hogy a Sztárban sztár című műsornak köszönhetően először ülhetett zsűriszékbe. A műsorvezetőnő izgatottan várta, hogy elstartoljon a TV2 sikerműsorának nyolcadik szériája, ám arra minden bizonnyal nem számított, hogy ennyi támadást kap az első adás után. 

A Magyarország legnagyobb házibulijának is nevezett műsor első adása rengeteg izgalmas pillanatot tartogatott: Zámbó Krisztián például szűk nadrágban utánozta Csepregi Évát, Stohl András pedig Dzsinnként robbantotta fel a színpadot – a továbbiakról részletes beszámolót itt olvashat. Bár a műsorvezető személyét illetően nem történt változás – továbbra is Till Attila a házigazda –, az ítészek soraiban azonban Kökény Attila és Papp Szabi mellett az idei szériában most már Lékai-Kiss Ramóna és Makranczi Zalán pontozza a versenyzőket. A legkeményebb, negatív kritikákat azonban éppen az új itészek kapták.

Dancing With The Stars műsorvezetőjét nem kímélik az Instagramon sem.

Te mit keresel a zsűriszékben?! Hogy mondhat egy ilyen valaki bármiféle véleményt?! Produktum nélkül ráadásul, a TV2 ezért van mindig lemaradva! Olyan embereket próbálnak előtérbe helyezni, akiket igazából még megmutatni sem kellene. Egy kész vicc, amikor te bármiféle kritikát próbálsz megfogalmazni, hiszen mihez is van tehetséged? Nyeríteni, mint egy kentaur. Egy csillag mínusz a műsornak, amint te képbe kerültél

– írta az egyik kommentelő a poszthoz, melynél a műsorvezetőnő arról írt, mennyire várta azt a pillanatot, hogy zsűrizhessen és jót szórakozhasson a versenyzők produkcióit figyelve. Elsőként egyébként Galambos Dorinának kellett távoznia.

A showműsor másik három zsűritagját, Makranczi Zalánt, Kökény Attilát és Papp Szabit, valamint magát a műsort is többen élesen bírálták az első adást követően. Makranczi Zalánnal kapcsolatban például azt kifogásolják sokan, hogy túl szigorú volt és túl komolyan vesz mindent.

Kár hogy a zsűriből nem lehet kiesni. Szóljon már valaki Ramónának, hogy ne üvöltsön már!! Most már másik műsorban van! Vagy csak róla szóljanak a hírek? Ennyi idegesítő EGOT egy helyen.

Rami nem zsűrinek való, vihogáson, kedvencei, haverjai éltetésén kívül nem sokat tett hozzá. Ő jól érezte magát, de sok néző miatta nem.

Ez a műsor is egyre szánalmasabb lesz... A zsűrivel együtt, ha az ott ülőket egyáltalán annak lehet nevezni. Nem a tehetség számít, hanem hogy ki tud nagyobb hülyét csinálni magából, és mennyi követője van.

– írták többen.

Egy másik hozzászóló szerint a zsűrinek a korábbi szériák versenyzőiből kellene összeállnia.

Olyan zsűri kéne, akik versenyzőként szerepeltek már ebben a műsorban és elértek egy elég jó eredményt. Vagy ténylegesen énekest kellett volna felkérni, sajnos a Bereczki-pótlék szerintem se a legjobb választás

vetette fel egy kommentelő a műsor Facebook-oldalán, kommentek közül a 168.hu szemezgetett. 

Ön szerint az idei szériában hozzáértő zsűritagok osztják a kritikákat?