Megindító bejegyzésben tudatta a közösségi oldalán Shay Mitchell, hogy Ismét anyai örömök elé néz. A Pretty Little Liars és a You című sorozatok szereplőjének boldogsága és a babavárás azonban nem felhőtlen.

A 34 éves színésznő ugyanis megtört a gyásztól: szeretett nagymamája néhány nappal ezelőtt halt meg – írja a Page Six.

Ez az élet nagy körforgása: elbúcsúzni egy szerettünktől, miközben annak örülünk, hogy hamarosan egy új élet jön erre a világra. A mostani időszak a valaha volt legnehezebb időszakom is egyben. Nem tehetek róla, de azt gondolom, hogy az univerzum tervezte így; tudván, hogy a terhesség okozta örömre lesz szükségem ahhoz, hogy valahogy tompuljon a fájdalom, amit az egyik, számomra legfontosabb ember halála okoz. Ez a bizonyítéka annak, hogy a szeretet, az élet és a veszteség meg tud lenni egymás mellett. Nagyi, minden nap hiányollak. Kicsim, izgatottan várjuk, hogy megismerhessünk téged. Békésen sóhajtok egyert, tudva, hogy kettőtök kapcsolata kozmikus 

– írta a színésznő, akinek 2019 októberében adott életet első gyermekének, Atlasnak.

A színésznő a TikTok-oldalán arra is választ adott, hogyan tudta elrejteni terhespocakját. Noha nem árulta el, várandóssága hányadik hónapjában jár, az minden bizonnyal senkinek nem tűnt fel, hogy áldott állapotban van. 

@shaymitchell

How would they know?! 🤣

♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason