A közösségi oldalak megmondóembere nem titkolja, korábban volt néhány olyan tartalma, amire nem volt büszke ezért inkább azonnal törölte azokat.

Szinte sosem hagyja tartalom nélkül követőit Kajdi Csaba, aki örömmel osztja meg élete egy-egy mozzanatát az internet népével is. A modellügynökség vezetője ugyanakkor sokkal körültekintőbb, megfontoltabb lett az utóbbi időben a tartalmakat illetően.

Korábban előfordult, hogy postoltam olyan tartalmat, amit megbántam. Ilyen volt, amikor Monacoból idelátogatott a barátnőm és a buli hevében olyan éneklést nyomtunk a semmi közepén, hogy azonnal postoltam is. Akkor még 10-20 ezren követtek csak, másnap jöttek a barátoktól, ismerősöktől az üzenetek, hogy mik ezek a postok, biztosan ki akartam tenni? Abban a pillanatban töröltem is őket.

– mondta a 95.8 Sláger FM-en RádiósCyla, aki úgy érzi mióta ilyen hatalmas követőtáborra tett szert felelősséggel tartozik értük, így meggondolja milyen tartalmakat kürtöl világgá.

Amikor még kevesebben követtek sokkal sarkosabban fogalmaztam, ma már jobban átgondolom mit postolok, óvatosabb vagyok. Most is mikor Dubajban jártam story-ztam ugyan, de nem mindent mutattam meg és nem mindenáron. Jelentkeztem ahonnan és amikor jól esett, de fotót postolni talán nem is sikerült. Én ezt egyáltalán nem bánom, nem vagyok és soha nem is voltam a postolásra ráfeszülve.

– mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Kajdi Csaba.