Különös szettben érkezett a New York-i divathétre Emily Ratajkowski. A világhírű modell a Michael Kors bemutatóján lépett a kifutóra, ám a tündöklés előtt úgy festett, mint aki  a gardróbja aljára nyúlt.

Bár manapság annál divatosabb valaki, minél lezserebben öltözködik, azért hagyhat némi kívánnivalót maga után egy olyan ruhaösszeállítás, mint amilyenben a színésznőként is tevékenykedő Ratajkowski érkezett a manhattani Hell's Kitchenben található 5 -ös terminálhoz, a bemutató helyszínéhez február 15-én.

A manöken egy bő, szakadt, kopott férfi farmerben, egy fekete félcipőben és napszemüvegben, valamint egy fehér topban jelent meg a fotósok előtt, a nadrág alá biciklis shortot húzott, mindehhez pedig egy sárga-fekete csíkos, zebra mintás kabátot öltött magára, fülében aranylánc lógott és egy rikító kék vállkereszt táskát cipelt.

Valójában ugyanakkor semmi meglepő nincs Ratajkowski nem mindennapi öltözékében. 2019-ben a francia Vogue-nak úgy nyilatkozott:

A személyes stílusom egy kicsit retró. Mostanában eléggé odavagyok a néhai Diána hercegnéért, szóval egy kicsi '80-as évek, a férfi viselet és a biciklis nadrág egyvelege, vagy valami igazán nőies jellemzi a megjelenésemet

– mondta akkor.

Meg kell hagyni, a kirívó zebra mintás kabátot valóban stílusosan viselte, ám a gardrób show után, a kifutón tündökölt igazán. Íme: