Éveken át barna hajkoronával tündökölt Sarka Kata, aki február 17-én jelentkezett be Instagramon vadi új frizurájával - egyenesen a fodrászszalonból. Követői odáig voltak új hajszínétől.

2018 után ismét visszatért a szőke tincsekhez Sarka Kata. A 2007-es Budapest Legszebb Lánya című szépségverseny első helyezettjét, illetve a Miss Universe Hungary akkori első udvarhölgyét annak idején barna hajjal ismerte meg az ország, és ez több, mint 10 éven keresztül így is maradt.

Két évvel Hajdú Péterrel való 2016-os válása után festette először világosra a haját, ám amikor 2019-ben új párjától megszületett harmadik gyermeke, visszatért eredeti hajszínéhez.

Ezután egyre világosabb árnyalatokkal kísérletezgetett, míg végül a mézszőke és a karamellbarna közötti szín lett a befutó. Mint az a posztjából kiderül, hajának nemcsak a színén, hanem sűrűségén és hosszán is változtatott.

Új frizurájához 40 centi hosszú, és 140 gramm natúr, szőke póthajra volt szüksége a fodrásznak.  

A fotó valóságos kommentlavinát indított. Egy kevesen akadtak ugyan, akik visszasírták a modell sötétebb árnyalatú hajviseletét, de a követők többsége szinte megőrült Sarka új külsejétől.

Imádom a hajad! Eszméletlen jól áll, ez az ami neked a legjobb eddig!!!

Eszméletlen jó a hajad és nagyon jól áll!!! Nagyon jó a hajszíned!

– írták többen. Néhányuk szerint ezzel a frizurával még inkább hasonlítanak egymásra lányával, Noémivel.

(Femina)