Nincs 24 órája, hogy Tóth Andi közös képeket osztott meg fodrászával, Frohner Ferenccel, de máris arról röppentek fel pletykák, hogy az énekesnő összeszűrte a levet Kárpáti Rebeka exével.

Az alább is látható fotók alapján valóban félreérthető lehet a kettejük közötti viszony, ennek ellenére nincs több közöttük barátságnál.

Mivel természetesen láttuk a cikkeket, mindenki nyugodjon le a picsába. Feri már több mint 2 éve a fodrászom és emellett egy nagyon kedves barátom. Tudom, hogy én mindenkivel IS együtt vagyok, de most légyszi hagyjatok már

– nyugtatott le mindenkit egy, az Instagram-poszt alatti kommentben Tóth Andi, aki - mint az a poszt szövegéből egy kis fordítással egyértelművé válik - pusztán csak köszönetet mondott a fotókkal új frizurájáért, Frohner baráti öleléésért, és hogy a fodrász mindezzel újra mosolyt csalt az arcára, amit valami oknál fogva az énekesnő hiányolt egy ideje.

Az énekesnőt legutóbb egyébként Andrei Mangrával boronálták össze, akivel a TV2 2021-es Dancing With The Stars című produkciójában alkotott egy párt. Bár a feltételezéseknek abban az esetben sem volt valóságalapja, túlfűtött posztjaikkal ügyesen adták a lovat a híresztelések alá.

Mangra például tavaly november 22-én „Veled több mint tánc" felirattal tett közzé egy, a műsor során készült fotót, majd időközben a táncos Instagramjára egy olyan kép is felkerült, amelyen a páros összekulcsolt kézzel látható.

Ezt követően több közös képet vagy éppen videót is posztolt Mangra, mígnem január 18-án születésnapjára köszöntötte újabb bejegyzéssel Tóth Andit a következő felirattal:

Visszajött a cicám!!! Boldog szülinapot ** !

Mindezek után egy táncpróbáról készült felvételt osztottak meg a nagyérdeművel, amelynek a végén talán csók is csattant. Erről erre a linkre kattintva tudhat meg többet, és oszthatja meg velünk véleményét.