Az egykor népszerű műsorvezető egy ideje visszavonult a televíziózástól és a rádiózástól, azonban egy másik területen hihetetlen népszerűségnek örvend. Panna a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában civil életéről mesélt.

Balázsy Panna teljesen új karrierpályán aratott zajos sikert az elmúlt években. 

Dolgozom egy PR ügynökségnek most már elég régóta, és ott arra használnak, amiben jó vagyok, és amiben rossz vagyok, azt elnézik. Például az Excel tábla meg az adminisztráció nem az én világom. És gyerekkönyveket írok, most már írtam tizenkettőt.

– kezdte a korábbi televíziós, akinek egy 14 és egy 18 éves lánya van. A kicsi színészi vénával rendelkezik, lovagol, strandröplabdázik, a nagy pedig divattervezőnek készül. Panna azt is elárulta a Palikék Világa by Manna adásában, hogy miért vonult vissza a nyilvánosság elől.

Olyan két-három évente megunom magam egy helyen, és akkor menni kell.

– mondta Panna.

Nem vagyok ebben tudatos sem, az, hogy jól érezzem magam, az vezérel... Most mindig vannak új projektek, amik sose tartanak 1-2 évnél tovább, így ez a fajta változatosság megvan az életemben.

– magyarázta, majd a gyerekkönyvei sikereinek titkát is felfedte.

Azt hiszem, hogy emlékszem, milyen 9 évesnek lenni és talán ez volt a titok, hogy megtaláltam ezt a hangot, amitől ez működik.

– mesélte az író.