TID WE CRASHED 603073

Igazán forró párost alkot Anne Hathaway és Jared Leto

2022.02.26. 19:22

A két Oscar-díjas színész az Apple TV+-on hamarosan megjelenő sorozat, a WeCrashed főszereplőiként alkot majd egy párt.

A március 18-án debütáló széria a Wonderly nevű platform WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork, azaz a WeWork felemelkedése és bukása című podcast alapján készült, és a WeWork nevű amerikai kereskedelmi ingatlancég felfutásáról, illetve várható bukásáról szól majd.

A vállalat a történelem egyik legjövedelmezőbb startup cége, amely fizikai és virtuális közös tereket és irodai szolgáltatásokat tervez és épít vállalkozók és vállalatok számára.

Részvényárfolyama ugyanakkor jelenleg a béka feneke alatt van.

Az alig három hét múlva már streamingelhető sorozatban Jared Leto alakítja a WeWork egyik alapítóját, a pimasz és rámenős Adam Neumannt, míg Hathaway a feleségét és egyben üzlettársát, Rebekah Neumannt.

Ők ketten segítettek a WeWork-öt egy több, mint 10 milliárd dolláros, azaz 3239 milliárd forintos cégóriássá duzzasztani, mielőtt 2019-ben összeomlott volna, ők pedig lemondani kényszerültek.

A sorozat előzetesében Jared Leto Neumann jellegzetes akcentusát használja fel, hogy megfessen egy olyan embert, aki épp annyira áhította a hatalmat, mint a sikert.

Az Anne Hathaway alakította Rebekah minden lépésnél jelen van. A cég promotálásának folyamatát úgy írja le, mint egy tapasztalat árusítását, miközben férjét szupernovának nevezi.

A cég növekedésével az asszony egója is növekszik: a Vanity Fair címlapjára vágyik és megkapja a márkaépítési vezető címet.

A merész életstílusáról és üzleti gyakorlatairól egyaránt ismert Adam Neumann szerepe Jared Leto első rendszeres televíziós munkája a My So-Called Life című 1994-es szériában feltűnő ikonikus karakter, Jordan Catalano megformálása óta.

Anne Hathaway utolsó televíziós főszerepe az 1999-es Légy valódi című sorozatban volt, amely egyben az első színészi munkáját is jelentette. Azóta sorozatokat illetően az Amazon Prime Videón 2019-ben futott Modern szerelem két, illetve a 2021-es Egyedül és együtt című antológia egy epizódjában szerepelt.

A WeCrashed egyszerre három résszel debütál majd az Apple TV+-on, a fennmaradó 5 epizódot pedig heti rendszerességgel teszik majd elérhetővé. A sorozatban America Ferrera és A szolgálólány meséjéből ismert O. T. Fagbenle is feltűnik majd.

(eonline.com)