Egyszerre négyen siettek Zendaya segítségére, amikor egy hatalmasat botlott az egyik elegáns római étterem bejáratánál. Az eséséről készült videó vírusként kezdett terjedni a neten, a felvételre ő maga is reagált.

Az Eufória című sorozat és a legújabb Pókember-filmek sztárja e-hét kedden járt az olasz fővárosban, ahol az Eitch Borromini nevű luxuséttermet látogatta meg.

Éppenhogy csak fellépett a bejárat előtti lépcsőn, amikor elvágódott a magassarkújában.

A 25 éves színésznő szerencsére sérülések nélkül megúszta a balesetet, ugyanis testtőrei egyből utána kaptak, így még a földet érés előtt sikerült őt ismét két lábra állítani.

Az esetről több videó is készült, amelyek még aznap vírusként kezdtek el terjedni az interneten. A felvételekkel maga Zendaya is találkozott, ám siránkozás helyett kivágott egy képet az egyikből, majd megosztotta azt az egyik Instagram-sztorijában.

Nem tudok leállni a nevetéssel. Tényleg videóra kellett venniük, ahogy megbotlom?

- tette fel a költői kérdést Zendaya, aki később egy videót is posztolt arról, ahogyan az egyik barátnőjével együtt az eséséről készült felvételeken nevet.

Elkaptak! Elkaptak! Sírok. Várj, itt van egy másik

– kiáltja a videóban.

A balszerencsét hozó magassarkúba, az elegáns fekete ruhába és egy ahhoz illő fekete kardigánba öltözött gyönyörű színésznő az éttermet követően a Valentino Boutique-ba, majd a mellette lévő Maison Valentinóba is betért, ahol a ruhákat készítik.

Mikor visszaért a Hotel Edenbe, rajongók tömkelege várt rá. Az autóból egy hosszú zöld kabátban szállt ki, majd eltöltött egy kis időt az ott tébláboló emberekkel; beszélgetett és fotókon pózolt velük.

(DailyMail)