Az énekesnő a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában elmondta, hogy bár sokan erősnek gondolják, ez egyáltalán nem így van. Az X-Faktor idején például annyira a szívére vett egy-két dolgot, hogy az majdnem az egészségébe került.

Keresztes Ildikó arról is mesélt, hogy régebben nem tudta élvezni a pillanatot, ez azonban ma már nincs így.

Volt nagy szerelmem, aki úgy hívott, hogy pokróc, mert szúrós voltam, de ő ismert, hogy milyen vagyok igazából. Az emberek nagyon felületesek ma már, olyan gyorsan ítélkeznek egy első benyomásból. Én is sokszor beleestem ebbe a hibába, aztán amikor kezdtek lelepleződni, megdöbbentem, hogy teljesen mások, mint amit én hittem. Nem szabad ítélkezni!

– kezdte Keresztes.

Ha én ilyen erőteljes arcot kaptam a Jóistentől, akkor már egyből erősnek hisznek, aztán jön hozzá egy ilyen hang, meg egy ilyen fizimiska, akkor meg vannak győződve róla, hogy ez egy terminátor, ez átmegy a falon is. Lehet, hogy bizonyos szituációban igen, de sokan nem tudják elhinni, hogy ezek az emberek a másik oldalon annyira esendőek, és annyira érzékenyek, és annyira bele tudnak mindenbe dögleni. Sokkal mélyebben engedem be magamba a dolgokat. Volt, hogy majdnem gyomorfekélyt kaptam az X-Faktor alatt például. Hazamentem, és egész vasárnap bőgtem, mert annyira megviselt egy szituáció, de közben türtőztetnem kellett magam, mert mégiscsak kétmillió ember nézett, nem csaphattam az asztalra, és nem mondhattam olyat, ami ott akkor hirtelen kijött volna belőlem. De valahogy a Jóisten pont emiatt a hiperérzékenységem miatt ezt adta nekem védekezési páncélnak, mert bizonyos embereket eleve kiszűr. Ezért gondolhatják azt, hogy nem vagyok szimpatikus.

– tette hozzá az énekesnő.