Az Ibizán élő modell páratlan fotóval örvendeztette meg Instagram-követőit: ezúttal egy ló hátán pózolt – bugyi nélkül.

Demi Rose szülei halálát követően, a pandémia alatt költözött a spanyol szigetre, ahol bevallása szerint elkezdte felfedezni saját spiritualitását. Hangfürdőkön vesz részt, és gyakran lép közelebbi kapcsolatba a természettel.

Legutóbb olyannyira közelinek sikeredett ez a kapcsolat, hogy bugyi nélkül pattant lóra.

A szívecskés cowgirl kalapban és western csizmában készült fotót természetesen az Instagramra is feltöltötte szerdán, a bejegyzést mostanra több, mint 371 ezren kedvelték.

Mindig is modellkedni szerettem volna. Amikor végül odakerültem, igazi áldásként éltem meg, gyerekként ugyanis szekáltak és zaklattak. Egyáltalán nem volt sok barátom

– nyilatkozta Rose a BBC Radio 1 Newsbeat című műsorában még tavaly.

A vörös haját nemrég szőkére festő modell szülei 2019-ben, tragikus módon vesztették életüket. Az ezt követő járványidőszakban Rose-nak rengeteg ideje volt önmagára, ekkor döntötte el, hogy Spanyolországban kezd új életet.

Foglalkozni a szülői házzal és eladni a holmijaikat nagyon megviselt. Szomorú hellyé vált számomra, ezért el akartam menni, utazni akartam. Volt azonban három, Londonban töltött hónapom, ami idő alatt szembesültem mindazzal, amit átéltem és elgondolkodhattam önmagamról

– fogalmazott Demi Rose.