Edzőjével utazik el Ázsiába egy teljes hónapra Járai Kíra.

Nehéz időszak volt a Járai-házaspár számára, amikor Máté a Survivorben küzdött, és feleségével 50 napig távol kellett lenniük egymástól. Miután hazajött, az jelentett kihívást, hogy újra összeszokjanak. Most pedig Kíra hagyja itthon a férjét egy teljes hónapra – írja a BEST magazin.

Amikor Máté a Survivorben volt, egyáltalán nem tudtunk kummunikálni, mintha megszűntünk volna létezni egymás számára. [...] Soha nem fogom megtudni, mi történt ott

– árulta el Kíra, aki az utóbbi időben beleszeretett a muay thai nevű küzdősportba, most pedig egy teljes hónapra Ázsiába utazik az edzőjével, hogy még jobban elmélyedjen a sportban.

Elárulom mindenkinek: az edzőm barátnője is velünk jön, bár lehet, hogy ezzel csak jobban beindítom az emberek fantáziáját. Most egyébként minden nap tudunk majd beszélni Mátéval

– mondta Kíra, aki az utazás miatt már felkészült a nyitott házasságát érintő kommentekre. De mint azt Máté korábbi távolléte kapcsán hozzátette:

Annak én nem voltam részese, ennek ő nem lesz. De azt gondolom, nekem sem kell minden egyes részletről beszámolnom majd.