Élete egyik legemlékezetesebb pillanatát élhette át a The Tonight Show-ban Richard L. Waldorf, azaz Papa Richy. A 80 éves bácsi kedvenc énekesnőjével, Dua Lipával táncolhatott.

Vírusként terjedt az interneten egy, a nagypapa 80. születésnapján készült TikTok-videó, amelyet a férfi unokája készített. A fiatal nő felvette, ahogy megajándékozzák Papa Richy-t egy Dua Lipa koncertjeggyel.

Waldorf reakciója egyszerűen fantasztikus volt, ezidáig több, mint 7 millió embert késztetett kattintásra.

A videó Jimmy Fallon, a The Tonight Show házigazdájának érdeklődését is felkeltette, és elhatározta: összehozza az énekesnőt legidősebb rajongójával.

A férfit azzal keresték fel, hogy rádióinterjút szeretnének készíteni vele, ugyanis az övé lett az év legnézettebb TikTok-videója. Papa Richy nagyon megörült a hírnek, így örömmel elfogadta a meghívást. A stúdióba unokájával érkezett.

Az épületben megláttak egy feliratot a The Tonight Show-ról, mire Papa Richy azt mondta: Ó, imádom a The Tonigh Show-t

– nevetett fel Jimmy Fallon, a 80 éves bácsi ugyanis még ekkor is abban a hitben volt, hogy egy rádióstúdióba tartanak.

Mikor átvezették őket a függönyön, Papa Richy arcára kiült a meglepettség, olyannyira, hogy először észre sem vette az énekesnőt. Végül Fallon mutatta be őket egymásnak, mire a nagypapa teljesen a fejét vesztette.

Egy kis szóváltást követően a stúdióban zenét kapcsoltak, és valóra vált Richard L. Waldorf álma: együtt rophatta Dua Lipával, akit szintén boldoggá tett a találkozó. Megismerkedésüket végül egy öleléssel koronázták meg.

Íme: