Az egykori szépségkirálynő a Vízangyal Health & Beauty Center nevű szépségszalon megnyitóján vett részt március 3-án, csütörtökön.

A modern városi látványosságokat és a természetközeliséget ötvöző BudaPart városnegyed központjában nyitotta meg kapuit az első Vízangyal Health & Beauty Center, ahol ásványvíz alapú termékekkel, különféle kezelésekkel és exkluzív kávézóval várják a szépülni és pihenni vágyókat.

A szépségápolás Gelencsér Tímea számára is kiemelten fontos, nem mellesleg az újonnan nyílt szalon szellemiségével teljes mértékben azonosul. Mint azt a Velvetnek elárulta: a természetességre törekszik, akárcsak a Vízangyal Beauty Center.

Kevés sminket használok, plasztikai műtét sosem volt az arcomon. Amikor fotózáson vagy forgatáson vagyok, akkor muszáj a smink, így amikor csak lehet, a többi napon kerülöm. A vízfogyasztásra is különösen figyelek, naponta legalább három litert iszom, és csak azt, nem szeretem a szénsavas „lónyálakat”. Ez még akkor alakult ki, amikor annak idején versenyszerűen sportoltam. Fit-Kid versenyző voltam, a Miss World Hungary cím csak ezután következett. A sok folyadék fogyasztásával azóta sem álltam le, a belső hidratálás csodát művel a bőrrel

– magyarázta Gelencsér Timi, aki az utóbbi időben háromszor is megfordult Dominikán. A meleg, száraz időjárás, a poros levegő és az erős UV-sugárzás ugyanakkor kikezdte a bőrét, amit most utólag próbál megmenteni.

A bőröm egy kicsit megfáradt, szárazabb lett és talán ráncosodni kezdett. Bármire képes vagyok, hogy megmentsem. A napi rutinom most többek között arctisztító, tonik, szérum és hidratáló használatából áll, valamint bizonyos időközönként arcradírt is használok. Havonta járok tisztító- mélyhidratáló arckezelésre is kozmetikushoz. Nem vásárolok méregdrága kaviáros krémeket, de azért áldozok a szépségápolásra. Erre nekem szükségem van, hiszen ebből élek, figyelnem kell a külsőmre

– avatott be szépségápolási rutinjába Gelencsér. 

Bár még vállal modellkedéssel járó munkákat, az utóbbi időben inkább a média világa felé kacsintgat. 

A televíziózás érdekel igazán, ott saját magamat képviselhetem. Nem kell eljátszanom szerepeket, nem kell például egy tavasz tündér, máskor pedig egy rocker lány bőrébe bújnom. Úgy szerepelhetek, hogy közben önmagam vagyok. A következő projektjeim a sporthoz illetve a médiához kötnek. Erről csak annyit árulhatok el, hogy még nem volt ilyenben részem, és egy teljesen új önmagamat ismerhetem meg benne. Igazi adrenalin-löketet ad és rengeteg motivációt. Engem ez éltet.