Kishúgnak lenni bizony nem mindig könnyű, még akkor sem, ha szupermodell az ember, és arca számtalan címlapról köszön vissza. Bella Hadid legalábbis azt vallja, hogy keserű élmény volt neki nővére, Gigi Hadid árnyékában felnőni. Bár nehéz róla elhinni, de kisebbségi komplexusát Bella máig nem tudta teljesen legyűrni. 

Én voltam a rondább testvér. A barna hajú. Nem voltam olyan menő, mint Gigi, nem voltam annyira barátságos. Az emberek legalábbis ezt mondogatták rólam. És sajnos, ha valamit ilyen sokszor mondanak neked, azt el is hiszed... Mindig is bennem volt a bizonyítási vágy. Mondhat bárki bármit a kinézetemről, arról, ahogy beszélek, vagy ahogy viselkedem, de az elmúlt hét évben sosem hagytam ki egyik munkámat sem, nem mondtam le és nem is késtem egyikről sem. Senki nem mondhatja, hogy nem dolgozom ki a belemet is 

– magyarázta a Vouge magazinnak Hadid, aki az interjúban azt is beismerte, hogy már 14 évesen kés alá feküdt: az orrát operáltatta meg, mert nem volt elégedett vele. Mára azonban megbánta a műtétet.

Az emberek azt gondolják, hogy teljesen elb.sztam az arcom, csakmert van rólam egy kép még tinikoromból, amin pufi vagyok De meg vagyok győződve arról, hogy senki nem úgy néz már ki, mint 13 éves korában, nem igaz? Soha nem használtam töltőanyagokat az arcomba. Tegyünk pontot ennek a végére. Nincs vele semmi bajom, de nem nekem való

– szögezte le a modell, aki az ún. face tape-re esküszik, ami megemeli, feszesíti az arcot.

Bárcsak meghagytam volna úgy az orromat, amilyennek örököltem. Szerintem megtanultam volna elfogadni azt is

– bánkódott a 25 éves modell, aki palesztin, jordán és holland felmenőkkel is rendelkezik. 

Így nézett ki a műtét előtt és után pár évvel:

S így néz ki Bella Hadid most:   

Hadid az interjúban egyébként többek között lelki vívódásairól, az anorexiáról, a Lyme-kórról is vallott, melyekkel szintén megküzdött,  írja a   New York Post .