A Kimenekítés című, nagy sikerű Netflix-film második részét tavaly november végén kezdték forgatni, azóta kalauzol minket a kulisszák mögött Chris Hemsworth, aki az akciófilm főhősét, Tyler Rake zsoldoskatonát alakítja.

Az ausztrál színész ezelőtt négy hete osztott meg néhány másodperces videókat a hófútta Ausztriából, ahol a kemény munkán túl bepillanthattunk a stáb néhány hétköznapi pillanatába is.

PÉLDÁUL, AMINT jóízűen lakmározTAK a helyi ételekből, amelyek közül a rétest, a rántott szeletet és a snapszot külön kiemelte bejegyzésében a színész.

Azóta alig egy hónap telt el, mígnem Hemsworth a napokban újabb poszttal jelentkezett. Ezúttal sokkal izgalmasabb pillanatokba engedett betekintést, 

konkrétan egy feltehetőleg börtönben játszódó jelenetbe, amelyben zavargások törnek ki, és felgyulladT emberek hadakoznak egymással.

Csak egy újabb nap A kimenekítés 2 forgatásán

– írta a videóhoz, amelyben pillanatokkal az ominózus jelenet előtt egy kissé szarkasztikusan úgy szól: „Egy csendes éjszaka a munkában. Békés, nyugodt... pihentető."

Aztán amikor a szereplők lángra kapnak, viccelődve megjegyzi:

Nekik égniük kell?

Chris Hemsworth korábban úgy írta le a folytatást, hogy nagyobb és kíméletlenebb, mint az első. Bár A kimenekítés 2 bemutatódátuma még nem ismert, a sármos színésszel a Thor: Szerelem és mennydörgés című Marvel-film hazai premierjén biztos találkozhatnak a rajongók a mozivásznon.