Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt Judy testvére, Kis Tibor, pedig ő is főállású zenész. Tibi most kivételt tett, és közös fotózásra vállalkozott testvérével, aki bomba formában van, hiszen nemrég 10 kilótól szabadult meg.

Az énekesnő öccse is zenész, és ahogy gyerekkorukban, úgy most is úgy érzi a Groovehouse sztárja, hogy muszáj vigyáznia Tibire.

Rengeteg közös sztorink van, imádom ezeket. Emlékszem, gyerekkorunkban hányszor volt olyan, hogy Tibi gyűjtögette a kis pénzét, aztán karácsony előtt jöttem én, és rádumáltam, hogy inkább költsük el mindet ajándékokra. Megtanítottam viszont néptáncolni, mivel én 8 évig jártam. A másik kedvenc történetünk, amikor nyaralni voltunk, és láttam, hogy Tibi ül a bárpultnál, amit én alig értem fel, mert olyan alacsony voltam, és alkoholhoz hasonló színű dolgot iszik. Odarohantam, és jól leteremtettem. Azonnal elkezdett magyarázkodni, de csak akkor hittem el, hogy gyömbért iszik, amikor megkóstoltam. Azóta is ilyen vagyok vele, aggódó, féltő, és segítek, amiben csak kell.

– kezdte az énekesnő, majd a fogyásáról is beszámolt.

Legutóbb például a fogyáshoz kérte a segítségemet. Anyukánktól örököltük a hajlamot, mindkettőnknek sokat volt baja a kilókkal. Nemrég azonban én pontot tettem az évek óta tartó jojó végére, hiszen az interneten találtam egy módszert, egy tudományos formulát, amely egy vákuum rostot és egy különleges kaktuszfélét is tartalmaz, így koplalás nélkül 10 kilótól szabadultam meg. A szervezetem, mint egy kemence, plusz mozgás nélkül égette el a zsírokat, újra jók rám a fiatalkori fellépőruháim.

– magyarázta Judy.