Visszavonulásának lehetőségéről vallott Molnár Ferenc Caramel a Duna TV Ridikül című műsorának legutóbbi adásában. A Máté Péter-díjas énekest az évfordulók fontosságáról kérdezték.

Csak felesége és kislánya kedvéért ünnepli meg minden évben a születésnapját Caramel, aki jobban szereti megadni a módját a kézzel fogható eredménnyel járó dolgoknak, például egy albuma elkészültének vagy egy díj elnyerésének. Az idő múlása ugyanakkor foglalkoztatja, a visszavonuláson is elgondolkodott.

Most, 40 éves koromban elgondolkoztam, hogy életem végéig énekesként szeretnék-e dolgozni. Rájöttem, hogy nem feltétlenül. Folyamatosan változik minden, engem pedig annyi dolog érdekel. Nekem nem adatott meg, hogy tanuljak, mert egy cigánytelepen nőttem fel. Nagy hiányosságom ez, miközben folyamatosan megvan bennem a tudásszomj. Közel sem biztos, hogy énekes szeretnék maradni örökre

– fogalmazott a szórakoztatóiparban 18 éve tevékenykedő énekes, akinek szavait a Blikk idézte.

Caramel még azelőtt szeretne felhagyni az énekléssel, hogy teljesen kiégne. Elmondása szerint a szakma kikiszámíthatatlanságai és a technológiai forradalom okozta változások mentálisan olyannyira megterhelőek tudnak lenni, hogy már most azon elmélkedik, hogyan lesz képes egészségesen elhagyni az előadóművészeti pályát.