Néhány sztár már meg is érkezett a Los Angeles-i Hollywood Boulevard-on található Dolby Színházba, a 94. Oscar-díjátadó gála helyszínére.

Elsőként rendezők, sminkmesterek, filmes háttérmunkások és televíziós személyiségek érkeznek a vörös szőnyegen, ám már most feltűnt néhány közismert énekes és színész.

1. Jamie Lee Curtis

A 63 éves színésznő nem véletlenül érkezett ilyen hamar a gálára. Ő lesz az egyik azok közül az ismert személyiségek közül, akik átadnak egy-egy aranyszobrot.

2. Vanessa Hudgens

A karácsonyi Netflix-filmek, és az egykori High School Musical sztárja mára valósággal „kinőtte" magát. A gálára igazán szexis szettet választott egy türkizkék nyakékkel.

3. Tati Gabrielle

A Sabrina hátborzongató kalandjai című Netflix-sorozat sztárja egy világos estélyit választott. A hosszú szőke haj elsőre elég szokatlannak tűnhet annak, aki a fiatal tinibosziról szóló szériából emlékszik rá.

4. Rickey Thompson

Az extravagáns színész ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: az eseményre egy színes kövekkel kirakott ruhát választott.

5. Lily James

Bombaként robbant a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című film sztárjának érkezése: mélyen dekoltált, rózsaszín csipkés ruhája épp annyira áttetsző, hogy eleget hagy a képzeletünkre is. A csinos színésznőt Jamie Lee Curtishez hasonlóan szintén láthatjuk majd a színpadon.

6. Sofia Carson

Sofia Carson egy elegánsan szexi fekete öltözéket választott. Az énekesnőt játszani is láthattuk már, először az Utódok című filmben szerepelt.

7. Naomi Scott

Az angliai Disney Channelen futó sorozat, a Life Bites, illetve a Disney Channel filmje, a Limonádé által ismertté vált fiatal színésznő egy érdekes lila ruhát választott a nagy eseményre.

8. Sebastián Yatra

A sármos énekes egy rózsaszín szmokingot választott az alkalomra, amelyhez egy fekete nyakkendőt húzott.