Szekeres Adrien kap hideget-meleget, mióta a Sztárban sztár című műsorban szerepel, ám mint kiderült, a negatív kritika nem érinti érzékenyen. Karrierje alatt megtanulta kezelni a bántó jellegű hozzászólásokat.

Az énekesnőt a TV2 riportere, Budavári Fülöp szembesítette a kommentekkel. 

[Negatív kommentek] mindig vannak. Azt hiszem, hogy aki ennyi ideje van a pályán, az már, ha ezeket nem tanulta meg kezelni, akkor valamit nagyon rosszul csinált. Én ezeket nem nagyon veszem fel. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem is túrom az internetet, hogy feltétlenül ilyen kritikákat keressek és ostorozzam magam velük. Az emberek nagyon sokfélék, ezt tudomásul kell venni. Ez talán most sokkal élesebb, hogy mindenki kommentelhet és leírhatja a véleményét, mint mondjuk húsz évvel ezelőtt, amikor az ember az újságokat nézte, hogy írnak-e róla valamit. Ez a helyzet teljesen megváltozott. Aki ezen a pályán van, annak ezt el kell fogadni

– fejtette ki az énekesnő, aki a hozzászólók szerint adásról-adásra változott, és mostanra sokkal felszabadultabb, mint amikor a Sztárban sztár idei szériája elstartolt. Sokoldalúságával a tévénézők jó részének meglepetést okozott. 

A Magyarország legnagyobb házibulijának is nevezett show-műsor ma este 18:55-kor látható a TV2-n.